ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Ορφέως 113, 11855 Ρουφ, Αθήνα
Τ 210 340 8800
Ε info@pjc.gr

Αθήνα 1930, εκδήλωση Τ- Model στην αντιπροσωπεία FORD ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑ

Οι καταβολές της εταιρείας μας χρονολογούνται από το 1919, όταν ο Ιωάννης Κοντέλλης επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να γίνει ο επίσημος αντιπρόσωπος της Ford, αρχικά στη Μυτιλήνη και αργότερα στον Πειραιά και την Αθήνα, ιδρύοντας την εταιρεία Ι. Ε. Κοντέλλης Α.Ε.

Το 1952, δημιουργήθηκε ένα ειδικό τμήμα για την προώθηση των γεωργικών ελκυστήρων Ford, με επικεφαλής τον Παύλο Κοντέλλη, γιο του Ιωάννη. Στη συνέχεια, το 1958 ιδρύθηκε η Παύλος Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε. για την αποτελεσματική διαχείριση του αυξανόμενου όγκου πωλήσεων γεωργικών ελκυστήρων.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ

Από τα πρώτα της χρόνια, η εταιρεία μας διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη της αγοράς των χωματουργικών μηχανημάτων. Το 1962, αντιπροσώπευε ήδη τους φορτωτές Bray, τους αεροσυμπιεστές Holman και αργότερα τους εκσκαφείς Priestman ενώ σύντομα συνέδεσε το όνομά της με τους μεγαλύτερους οίκους της αγοράς, όπως η International Harvester, η Ruston-Bucyrus, η Bucyrus-Erie, η Barber-Greene και η American Hoist.

Με συνεχή παρουσία από το 1958 στον κλάδο των Χωματουργικών και Βιομηχανικών Μηχανημάτων και από το 1992 στον κλάδο των  Επαγγελματικών Οχημάτων, η P J Condellis S.A. απολαμβάνει εξαιρετική φήμη τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Σήμερα, η εταιρεία μας διατηρεί τέσσερις ξεχωριστούς κλάδους πωλήσεων:

ΚΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Αντιπροσωπεύουμε τους Οίκους New Holland (γεωργικοί ελκυστήρες και μηχανήματα συγκομιδής), Case IH (γεωργικοί ελκυστήρες και μηχανήματα συγκομιδής) και Yanmar (γεωργικοί ελκυστήρες), καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά γεωργικών μηχανημάτων.

ΚΛΑΔΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Από το 1992 εκπροσωπούμε την Iveco, έναν από τους δύο μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Ευρώπη, παρέχοντας πλήρη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων (φορτηγά πάσης φύσεως και παντός μεγέθους, λεωφορεία, πυροσβεστικά και στρατιωτικά οχήματα, κλπ.).

ΚΛΑΔΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Αντιπροσωπεύουμε μερικούς από τους σημαντικότερους Οίκους του κλάδου.

Την Case Construction, που κατασκευάζει πλήρη σειρά χωματουργικών μηχανημάτων όπως μπουλντόζες, ελαστικοφόρους και ερπυστριοφόρους φορτωτές και εκσκαφείς, γκρέιντερς, μικρούς φορτωτές και μίνι εκσκαφείς.

Την Gomaco, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή μηχανημάτων διαστρώσεως σκυροδέματος στον κόσμο.

Την TCM, τον παλαιότερο και σημαντικότερο Ιάπωνα κατασκευαστή ανυψωτικών μηχανημάτων.
Την Sennebogen, το σημαντικότερο Γερμανό κατασκευαστή μηχανημάτων διαχείρισης υλικών και γερανών λιμένων.

ΚΛΑΔΟΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει την PETRONAS LUBRICANTS, κορυφαίο παραγωγό λιπαντικών. Η Petronas Lubricants International αποτελεί τμήμα της διεθνούς εταιρείας ενέργειας και πετροχημικών PETRONAS με έδρα την Μαλαισία η οποία δραστηριοποιείται παγκοσμίως στην ανάπτυξη, παραγωγή, πώληση και διανομή λιπαντικών καθώς και υγρών λειτουργίας για την αγορά του αυτοκινήτου.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ

Με την πολυετή πείρα μας, η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης σε κάθε επαγγελματική απαίτηση. Η τεχνική υποστήριξη και η δέσμευσή μας στην ποιότητα αποτελούν το θεμέλιο της επιτυχίας μας αφού από αυτήν εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό, η διαθεσιμότητα ή μη των μηχανημάτων.

Η οργανωμένη υποδομή και το δίκτυο υποστήριξης των μηχανημάτων και οχημάτων μας σε όλη την Ελλάδα, μας επιτρέπουν να υπερηφανευόμαστε για το ότι μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη για σέρβις ή ανταλλακτικά εντός 24 έως 48 ωρών το αργότερο σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας. Η P J Condellis S.A. αποτελεί ένα επιτυχημένο παράδειγμα συνδυασμού ιστορίας και δέσμευσης προς την καινοτομία και την ικανοποίηση του πελάτη.