ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Ορφέως 113, 11855 Ρουφ, Αθήνα
Τ 210 340 8800
Ε info@pjc.gr

Νέα

Εκδήλωση Κοπής της Πίτας – Ενίσχυση Δεσμών και Ανάπτυξης

Οι άνθρωποι μας είναι η δύναμη μας!

Η P J Condellis s.a. διοργάνωσε και φέτος την ετήσια εκδήλωση Κοπής της Πίτας.

Σε κλίμα χαράς συγκεντρωθήκαμε για να ανταλλάξουμε ευχές, και να επισημάνουμε τη δέσμευσή μας στην ευημερία και την ανάπτυξη όλων των μελών μας.

O Γιάννης Κοντέλλης, Διευθύνων Σύμβουλος της P J Condellis s.a. δήλωσε: , «Είμαι περήφανος που ηγούμαι μιας τόσο εξαιρετικής ομάδας και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για την υποστήριξή της το 2023. Με τις σωστές κινήσεις, πάθος και ενθουσιασμό, καταφέραμε να αναπτυχθούμε ακόμα περισσότερο, αποδεικνύοντας ότι με οργανωμένη και ομαδική δουλειά οι στόχοι που βάζουμε μπορούν και πραγματοποιούνται».

Με δύο εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πολλά δώρα, μουσική, χορό, κέφι και φωτογραφίες δώσαμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά διατηρώντας μια όμορφη παράδοση που ενισχύει το κλίμα θετικής ενέργειας και εκτίμησης προς όλους τους συναδέλφους.

Ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας μας είναι η έμπρακτη στήριξη των συνανθρώπων μας μέσα από ενέργειες και πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα και συμβάλλουν στην κοινωνική πρόοδο. Έτσι, το φαγητό που δεν καταναλώθηκε στη φετινή μας εκδήλωση διατέθηκε στην κοινωνική κουζίνα της ενορίας του Προφήτη Ηλία Ριζούπολης.

Με αισιοδοξία και αφοσίωση στην πορεία μας, συνεχίζουμε να δημιουργούμε ένα περιβάλλον εργασίας που προωθεί την αλληλεγγύη και την ευημερία.